Печат на Перфо Фолио за Прозорци и Витрини | Външна Реклама София

 

Печат на ПЕРФО ФОЛИО

 

Печатът върху ПЕРФО ФОЛИО позволява незаетите площи на прозорци или витрини да се ползват за реклама.

 

Предимството на ПЕРФО ФОЛИО е, че когато бъде поставено върху прозереца, това не спира приникването на светлина в помещението докато в същото време вътре остава прохладни и приятно. Tова позволява пълноценното употреба на прозорци и витрини за рекламна площ, ПЕРФО ФОЛИО служи от една страна като щора, спираща пряката слънчева светлина, но същевременно пропуска достатъчно светлина, нужна за комфорта в помещението.

 

Начин на работа - при проявен интерес от клиент, служител на рекламна агенция MadAdv се среща на място с клиента за уточняване на детайлите по даден проект, взима размери на площта, която трябва да бъде брандирана и прави снимка на обекта. В рамките на 1 ден след взимане на размерите, рекламна агенция MadAdv прави визуализация с примерен изглед на обекта преди поставяне на фолиото. При одобрение от страна на клиента, в рамките на 5 работни дни рекламна агенция MadAdv монтира фолиото.

 

Срок: 5 работни дни

 

КЛИЕНТИ

 

Винпром Пещера АД

Кока Колаперфо фолио софия

Кингс Табакоперфо фолио софия

Булстрад АДперфо фолио софия

 

Кафе Bianchiперфо фолио софия

Станилов ЕООДвъншна реклама софия

Васконти ЕООДвъншна реклама софия

Рекламна Агенция Бумеранг

Леопард Трайдинг ЕООД

Алумина Глас

Авенди

Лабор Бил ЕООД

 

Галерия снимки ПЕРФО ФОЛИО

pechat i montaj na perfo folioperfo mrejaПерфо фолио-печат и монтаж СофияПечат и монтаж на ПЕРФО ФОЛИО Софияперфо фолио софияперфо фолио печатпечат на перфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолиоперфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоперфо фолио, печат и монтаж перфо фолиоПечат на Перфо Фолио за Прозорци и Витринипечат nа перфо фолиопечат nа перфо фолиопечат nа перфо фолиопечат на перфофолиопечат на перфо фолиоПечат на Перфо Фолио за Прозорци и ВитриниПечат на Перфо Фолио за Прозорци и Витриниперфо фолио софияперфо фолио софияпечат на перфо фолиоПечат на Перфо Фолио за Прозорци и Витриниперфо фолио софия