ПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

 

ПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

 

Печатът върху PVC ФОЛИО позволява незаетите площи на прозорци или витрини да се ползват за реклама.

 

PVC ФОЛИОТО се поставя върху прозерец, витрина или равна повърхност, с цел оптимизирано ползване на тези площи за рекламна цел.

 

Предимства - PVC ФОЛИОТО е по - евтино от ПЕРФО ФОЛИО, но детайлността на изображението е по - висока поради липсата на дупки, което е характерно за ПЕРФО ФОЛИО.

 

Недостатъци - спира проникването на слънчева светлина в помещението. Поради тази причина не е целесъобразно PVC ФОЛИОТО да се ползва за цялостно брандиране (облепяне на обекти), защото напълно ще блокира слънчевата светлина (това не важи в случаите, когато се търси именно този ефект).

 

Начин на работа - при проявен интерес от клиент, служител на рекламна агенция MadAdv се среща на място с клиента за уточняване на детайлите по даден проект, взима размери на площта, която трябва да бъде брандирана и прави снимка на обекта. В рамките на 1 ден след взимане на размерите, рекламна агенция MadAdv прави визуализация с примерен изглед на обекта след поставяне на фолиото. При одобрение от страна на клиента, в рамките на 5 работни дни рекламна агенция MadAdv монтира фолиото.

 

 

Срок: 5 работни дни

 

КЛИЕНТИ

 

Винпром Пещера АД

Кока КолаПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

Кингс ТабакоПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

Булстрад АДПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

 

Кафе BianchiПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

Станилов ЕООДПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио София

Васконти ЕООДвъншна реклама софия

Рекламна Агенция Бумеранг

Леопард Трайдинг ЕООД

Алумина Глас

Авенди

Лабор Бил ЕООД

 

Галерия снимки PVC ФОЛИО

pvc folio za podpechat na pvc foliopechat na pvc folio ogledalnokast foli s laminat za kolipvc folio s laminat za masibrandirane s pvc folioпечат и монтаж на пвц фолиобрандиране на автомобили с фолиопечат на фолио върху пвц плоскостпечат на фолио върху пвц плоскостПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио Софияпечат и монтаж на пвц фолиопечат и монтаж на пвц фолиопечат и монтаж на пвц фолиопечат и монтаж на пвц фолиоpechat_na_pvc_foliopvc folio sofiqПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио Софияpechat_na_pvc_folioПВЦ Фолио - Печат и Монтаж на ПВЦ Фолио Софияпечат на pvc фолио