Тенти - Изработка и Монтаж на Тенти София | Ветроупорни Завеси София

 

Изработка и монтаж на ТЕНТИ И ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

 

ТЕНТИТЕ са метални конструкции, върху които е монтиран винил, подходящ за външни атмосферни условия, имащи за цел да предпазват както от слънчевите лъчи, така и от дъжд и сняг. Разбира се, основната роля на тентите, освен предпазването от различни атмосферни условия, е да служат за рекламна площ.

 

СГЪВАЕМИ ТЕНТИ- това е тента с механизъм за разтваряне и прибиране.

ПРЕДИМСТВА- компактна конструкция, която позволява разгъване и прибиране според желанието на притежателя й.

НЕДОСТАТЪЦИ- недостатъчно стабилност при снеговалеж или силен вятър, трпбва да бъде сгъвана при много лоши атмосферни условия.

 

ФИКСИРАНИ ТЕНТИ- фиксирана метална конструкция, която не може да бъде разгъвана и прибирана като сгъвамата тента. ПРЕДИМСТВА- много по-устойчива при лоши атмосферни условия, предпазва от сняг и дъжд. НЕДОСТАТЪЦИ- не може да бъде разгъвана и прибирана.

 

 

 

КЛИЕНТИ

 

Винпром Пещера АД

Кока КолаТенти - Изработка и Монтаж на Тенти София

Кингс ТабакоТенти - Изработка и Монтаж на Тенти София

Булстрад АДТенти - Изработка и Монтаж на Тенти София

 

Кафе Bianchiвъншна реклама софия

Станилов ЕООДвъншна реклама софия

Васконти ЕООДвъншна реклама софия

Рекламна Агенция Бумеранг

Леопард Трайдинг ЕООД

Алумина Глас

Авенди

Лабор Бил ЕООД

 

Галерия снимки ТЕНТИ И ВЕТРОУПОРНИ ЗАВЕСИ

тенти двойно промазан винил изработка и монтажсгъваеми тенти тип чупеща рамо-изработка и монтажizrabotka_i_montaj_na_tentiizrabotka_i_montaj_na_tentimontaj na tentiизработка на тентиizrabotka_i_montaj_na_tenti

Тенти - Изработка и Монтаж на Тенти СофияТенти - Изработка и Монтаж на Тенти СофияТенти - Изработка и Монтаж на Тенти СофияТенти - Изработка и Монтаж на Тенти Софияизработка и монтаж на тентиизработка и монтаж на тентиизработка и монтаж на тентиvetrouporni zavesi sofiavetrouporni zavesi sofiaветроупорни завесиветроупорни завеси